KAARTVERKOOP + REGELS + INFORMATIE

Publiek
Als ouders/verzorgers of familie of vriend van The Songkids for Kika wilt u natuurlijk komen kijken naar onze talenten die zich inzetten voor KiKa.

Voor het bestellen zijn er 2 opties!
Let op! Hieronder staan regels voor het bestellen van de kaarten. Lees deze zorgvuldig door.

Optie 1 - Reserveren via de website = Meeste zekerheid
reserveer uw kaarten van te voren en laat weten met hoeveel personen u komt. Maximaal 10 personen per familie. (indien er voor meer dan 10 personen gereserveerd moet worden, zal de organisatie contact met u opnemen.

Optie 2 - Zonder reservering Entree bij de deur = Minste zekerheid
Op deze website maken wij bekend of wij uitverkocht zijn. zijn wij dat niet
dan kunt u nog op de dag zelf kaarten komen ophalen.

Online reserveren is mogelijk tot vrijdagmiddag 12.00 uur

€ 8,50 per persoon / per show (volwassenen)
€ 5,00 per persoon / per show (kinderen tot 11 jaar)

Geen pin! Alleen contanten en zo gepast mogelijk.

Gereseveerde kaarten kunnen worden opgehaad bij de kassa

Spelregels
-
Reserveren alleen mogelijk via de website

- Telefonisch of per mail reserveren is niet mogelijk

- Bezoekers boven de 2 jaar dienen een kaart te bestellen in verband met de brandveiligheid en het bezetten van een plek! Kinderen onder de 2 dienen opschoot gehouden te worden

- Toegangskaart geeft toegang voor 1 persoon voor 1 show. Wilt u meerdere shows bekijken dan dient u voor de betreffende shows kaarten te reserveren

- op = op. Indien een bepaalde show uitverkocht is, wordt u bestelling op de wachtlijst geplaatst, zodat bij uitval van derden alsnog een kaartje aan u kan worden toegwezen. Ook dit gebeurd op volgorde van plaatsing.
Wij garanderen dat per koorlid twee kaartjes beschikbaar zijn voor een show waarin het koorlid aan meedoet. The Songkids for KiKa heeft het recht een show toe te wijzen.

- Eenmaal betaalde zitplaatsen worden niet teruggenomen. Het is toegestaan om kaartjes te bestellen voor derden, mits dit geen commeciele doeleinden betreft.

- Tijdens de voorstelling is er sprake van 'vrije zitplekken', zitplekken worden niet van te voren besproken en hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Stoelen die afgezet zijn met 'gereserveerd' zijn bedoeld voor genodigden, mensen slecht ter been, fotograaf, videoopname e.d. Houdt deze stoelen vrij.

- In omstandigheden waarbij deze spelregels geen uitsluitsel biedeen, is het oordeel van de directie van The Songkids for KiKa leidend.

voor vragen over kaartverkoop kunt u mailen
naar info@thesongkids.nl